Allt om Håruppsättning hos Colours by Jenny Hansson

En håruppsättning är ett perfekt komplement till en vacker klänning. Men en kan lika gärna matchas med en blus till mindre officiella sammanhang som fester.

Själva anser vi att för få bär en håruppsättning för sällan. Varför inte smycka ut håret inför sommar- eller julfesten? Det är en konstform som tar tid, i gengäld kommer du bli festens mittpunkt.

Många lägger all tid, pengar och energi på kläderna medan man prioriterar ned en frisyr som passar sammanhanget. Vill du däremot göra ett helhetsintryck utöver det vanliga ska du satsa på en exklusiv håruppsättning.

Håruppsättning

Frisör Stockholm – Håruppsättning

Håruppsättningar för bröllop, fest och galor. Bli festens mittpunkt. Vi är en frisör i Stockholm som gärna hjälper dig med din nästa håruppsättning. Många förknippar håruppsättningar med bröllop och galor, vilket vi tycker är synd. Fler borde våga bära en håruppsättning till studenten, midsommar, jul och nyår. Det finns få frisyrer som kan mäta sig […]

Bruduppsättning till bröllop i Stockholm

Bruduppsättning till bröllop i Stockholm Ska du gifta dig och behöver en bruduppsättning till ditt bröllop i Stockholm? Välkommen till Colours by Jenny Hansson, en frisör i Stockholm med stor erfarenhet av håruppsättningar för bröllop. Många förknippar en bröllopsuppsättning med stora hårsvall och accessoarer som blommor, tiaror och brudslöja. I själva verket finns det många […]

Håruppsättning

Kontakt

Öppet Mån-Fre: 09.30 – 18.30

Följ oss