Innehåller: Frisör, Stockholm

Vart ska man klippa sig i Stockholm?

Vart ska man klippa sig i Stockholm?

Frågar du oss på Colours by Jenny Hansson blir svaret givetvis – hos oss. Vill du ha ett objektivt svar vart man ska klippa sig i Stockholm har vi samlat råd och tips i artikeln vilken frisör är bäst i Stockholm. Där ger vi våra bästa tips utan att vara partiska. För vi vet att det kan vara svårt att hitta rätt frisör, precis som att alla kunder inte är rätt för vissa frisörsalonger.

Vart ska man klippa sig i Stockholm? Colours by Jenny Hansson blond hårfärg

Vart ska du klippa dig i Stockholm?

Olika frisörer har olika inriktningar, och speciellt i Stockholm har en rad nischade frisörer vuxit fram de senaste åren. Afrofrisörer, veganska frisörer, rena damfriseringar och barberare. Variationen är stor och för dig som kund gäller det att välja utifrån dina behov. En bra traditionell dam- eller herrklippning är enklare att få än exempelvis crazy colours (tänk regnbågsfärgat hår).

Genom att googla, leta upp frisörer på Instagram och fråga din omgivning får du snabbt en uppfattning om vilka typer av frisörer det finns där ute. Nästa steg blir att välja rätt frisör där just du ska klippa dig. Då kan vi rekommendera vår artikel vilken frisör är bäst i Stockholm, där vi ger våra bästa tips.

Reco.se är en bra start

På reco.se hittar du enkelt frisörer i Stockholm och på andra orter. Tjänsten är gratis och du får ta del öppettider, information och kundomdömen om frisörsalongerna. Colours by Jenny Hanssons sida ser ut så här som ett exempel.

Därifrån blir det enklare att hitta rätt. Besök även frisören eller frisörsalongens egen hemsida, och läs på om prisuppgifter och annan nyttig information. Är du t ex känslig mot ämnen som ammoniak som ofta ingår i blekmedel, kan du försöka ta reda på om din frisör erbjuder ammoniakfria produkter. Själva försöker vi vara så informativa som möjligt på vår egen produktsida.

Hittar du inte svaren på dina frågor kan du alltid höra av dig till frisörsalongen och fråga. Många erbjuder flera kontaktvägar som telefon, mail, chatt och sociala medier.

5 saker att tänka på när du väljer frisör

Var tydlig med vad du vill. Det påverkar slutresultatet och du som kund blir nöjd.

Kommunikation är A och O. Hitta en frisör som du enkelt kan prata med, och som förstår vad du menar när du förklarar vilket resultat du vill uppnå. Sen skadar det aldrig om frisören är social så att ni får en trevlig stund tillsammans under själva behandlingen.

Regelbundenhet. Rådgör med din frisör hur ofta du behöver göra återbesök för att hålla din frisyr så som du vill ha den. Boka gärna in nästa behandling på plats så att du får den tid du verkligen vill ha.

Tillgänglighet. De bästa frisörerna brukar vara fullbokade veckor, ibland månader, framåt i tiden. Använd frisörens bokningssystem online för att ta reda på hur bokningarna ser ut framåt. Finns det tider så att du regelbundet kan gå till din frisör? Erbjuds tider på kvällar och helger?

Begär produktrekommendationer. De flesta av oss har behov av specifika hårvårdsprodukter, t ex mot mjäll, torr hårbotten eller skadat hår. En bra frisör håller koll på vilka produkter som är bra och fungerar mot just ditt problem. Ofta säljs produkterna direkt på salongen. Visste du t ex att det finns speciella shampoon och balsam som bevarar hårets färg längre?

Colours by Jenny Hansson - En frisör Stockholm - Blomma

Läs mer om Colours by Jenny Hansson

Avfärga håret hos en frisörFrisör Östermalm – Blont hårFärga håret blont hos en frisörFrisör Stockholm – HåruppsättningFrisör Stockholm – Blont hår
Colours by Jenny Hansson - En frisör i Stockholm - Fågel

Ingår alltid hos Colours by Jenny Hansson

Riktigt bra service, massage i schamponeringsstolen och fika. Under eftermiddagsbehandlingarna bjuder vi gärna på något gott att dricka.

VÅRA FRISÖRER HAR FRISÖRLICENS

Hos oss arbetar endast frisörer som har frisörlicens. Det innebär att vi alla har avlagt ett delprov eller har gesällbrev. Tryggt för dig som kund och ett intyg på att vi följer Skatteverkets krav på kassaregister. Här kan du läsa mer om vad frisörlicensen innebär.

DET ÄR VI SOM ÄR COLOURS BY JENNY HANSSON

Utöver Jenny Hansson arbetar även vi på frisörsalong Colours by Jenny Hansson.

ALLTID FRI KONSULTATION

För oss är det viktigast att du som kund blir nöjd. Därför erbjuder vi alltid fri konsultation. Först då vet du vad du kan förvänta dig och vi vet samtidigt vad vi har att arbeta med.

SÅ HÄR BETALAR DU

Swish eller kort. Dock ej Amex.

HÄR HITTAR DU VÅRA SENASTE JOBB

Vi rekommenderar att alltid ta referenser på den frisör du har tänkt att gå till. Våra senaste jobb och referenser hittar du på Instagram.

Priser

KLIPPNING

Klippning & tvätt/föning/styling 1350 kr
Klippning kort hår & enklare styling 1200 kr
Klippning & bottenfärg (ej blekning) fr. 2900 kr
Klippning & färg, toning/fler färger fr. 3400 kr
Klippning & balayage/ombrè fr. 4300 kr
Klippning & folieslingor fr. 3600 kr
Klippning & Olaplex intensivkur fr. 2300 kr
Klippning & advanced color fr. 4900 kr

FÄRGNING

Bottenfärg (ej blekning) fr. 2450 kr
Färg + toning/fler färger fr. 3200 kr
Folieslingor fr. 3300 kr
Ombré/Balayage fr. 4000 kr
Färgförändring (advanced color) fr. 4500 kr
Priserna inkluderar föning och styling

ÖVRIGA BEHANDLINGAR

Håruppsättning inkl. tvätt & föning fr. 1 500 kr/h
Bruduppsättning inkl. tvätt & föning fr. 4 600 kr
Hårtvätt & föning 950 kr
Olaplex intensivkur inkl. styling fr. 1850 kr
Trådning fr. 150 kr

Avbokning måste ske senast 24 timmar innan bokad tid, annars debiteras hela kostnaden för bokad behandling.

Kontakt

Öppet Mån-Fre: 09.30 – 18.30

Följ oss

TILL FÖRSTASIDAN