Innehåller: Frisör, Stockholm

Vilken frisör är bäst i Stockholm?

Vilken frisör är bäst i Stockholm?

Det finns gott om bra frisörer i Stockholm och lika många topplistor på nätet. Så hur hittar man egentligen vilken frisör som är bäst i Stockholm? Även om vi på Colours by Jenny Hansson är partiska i frågan, rekommenderar vi att du alltid kollar upp frisören du tänkt gå till i förväg. Läs recensioner och omdömen hos bland andra reco.se, och glöm inte att besöka frisörens Instagram. Då får du en bättre bild över vad frisörens kunder tycker och hur jobben ser ut.

Besök gärna vår sida hos reco.se, och våra senaste jobb hittar du på vår Instagram. Vi har även samlat kundomdömen och mer information om vår kundupplevelse här.

Vilken frisör är bäst i Stockholm? Röd balayage av Colours by Jenny Hansson, en frisör i Stockholm.

Så hittar du Stockholms bästa frisör för dig

Besök frisörsalongens egen hemsida och läs på om tjänster och priser. Skapa rätt förväntningar från början.

Omdömen på nätet

Ta del av frisörsalongens omdömen på nätet, och nöj dig inte bara med de omdömen som salongen själva ibland publicerar på sin egen hemsida. Sök efter frisörsalongen på reco.se, Facebook och Google. Skapa dig en nyanserad bild över vad kunderna tycker om bemötande, kvalitet och erbjudande. Så här ser en googling om oss ut.

Gå på personliga rekommendationer

Hör med familj, vänner och bekanta om någon har erfarenhet av den frisör du tänkt besöka. I många fall väger personliga rekommendationer tyngre än både omdömen på nätet och kommentarer på sociala medier.

Har du en kollega som du tycker är snygg i håret. Tveka inte att fråga om vilken frisör kollegan gått till, och fråga om ett ärligt omdöme.

Använd sociala medier

Titta på referensjobb och läs kundkommentarer på Facebook och Instagram. Vilket intryck får du, och viktigast av allt, är det här en frisör du kan tänka dig att besöka?

Begär en konsultation i förväg

Är du fortfarande osäker på om din tilltänkta frisör är rätt, kan du alltid fråga om en konsultation. Många frisörer erbjuder en fri konsultation där du får berätta hur du vill ha din nya frisyr.

Lyssnar frisören på dig? Tar den in dina önskemål och kommer med relevant rådgivning? Sätt rätt förväntningar från början, vilket ökar chanserna att du som kund i slutändan blir nöjd.

Googla efter frisör i ditt område

Vi har själva erfarenhet av att vissa kunder reser långt för att besöka oss, vilket är ett fantastiskt gott betyg. Men de flesta av oss väljer ändå en frisör i närheten av bostaden eller arbetet.

Därför kan det vara bra att googla på ”frisör område” eller ”bäst frisör område”. Bor du t ex på Östermalm i Stockholm där vi ligger, kan du söka efter ”bäst frisör östermalm”. Då får du, utöver Colours by Jenny Hansson, upp en rad frisörsalonger i området, vilket kan vara en bra början om du söker alternativ och inspiration.

Befinner du dig redan i ett område kan du prova att googla efter ”frisör nära mig”. Då kan Google hitta relevanta frisörsalonger i ditt närområde, ofta med en karta och tillhörande vägbeskrivningar. Teknikens under!

Summering för att hitta vilken frisör som är bäst i Stockholm

Googla efter frisör i Stockholm, eller i den statsdel där du letar efter en frisör. Läs kundomdömen på nätet för att se vad andra tycker och titta på referensjobb på sociala medier. Och glöm inte att läsa kommentarerna.

Fråga familj, vänner, bekanta och kollegor om referenser, men bara de som har vackra frisyrer såklart. Då får du ärligast svar.

Sist men inte minst, fråga din frisör om en konsultation inför ditt besök. Detta för att bilda dig en egen uppfattning och för att sätta rätt förväntningar.

Colours by Jenny Hansson - En frisör Stockholm - Blomma

Läs mer om Colours by Jenny Hansson

Avfärga håret hos en frisörFrisör Östermalm – Blont hårFärga håret blont hos en frisörFrisör Stockholm – HåruppsättningFrisör Stockholm – Blont hår
Colours by Jenny Hansson - En frisör i Stockholm - Fågel

Ingår alltid hos Colours by Jenny Hansson

Riktigt bra service, massage i schamponeringsstolen och fika. Under eftermiddagsbehandlingarna bjuder vi gärna på något gott att dricka.

VÅRA FRISÖRER HAR FRISÖRLICENS

Hos oss arbetar endast frisörer som har frisörlicens. Det innebär att vi alla har avlagt ett delprov eller har gesällbrev. Tryggt för dig som kund och ett intyg på att vi följer Skatteverkets krav på kassaregister. Här kan du läsa mer om vad frisörlicensen innebär.

DET ÄR VI SOM ÄR COLOURS BY JENNY HANSSON

Utöver Jenny Hansson arbetar även vi på frisörsalong Colours by Jenny Hansson.

ALLTID FRI KONSULTATION

För oss är det viktigast att du som kund blir nöjd. Därför erbjuder vi alltid fri konsultation. Först då vet du vad du kan förvänta dig och vi vet samtidigt vad vi har att arbeta med.

SÅ HÄR BETALAR DU

Swish eller kort. Dock ej Amex.

HÄR HITTAR DU VÅRA SENASTE JOBB

Vi rekommenderar att alltid ta referenser på den frisör du har tänkt att gå till. Våra senaste jobb och referenser hittar du på Instagram.

Priser

KLIPPNING

Klippning & tvätt/föning/styling 1350 kr
Klippning kort hår & enklare styling 1200 kr
Klippning & bottenfärg (ej blekning) fr. 2900 kr
Klippning & färg, toning/fler färger fr. 3400 kr
Klippning & balayage/ombrè fr. 4300 kr
Klippning & folieslingor fr. 3600 kr
Klippning & Olaplex intensivkur fr. 2300 kr
Klippning & advanced color fr. 4900 kr

FÄRGNING

Bottenfärg (ej blekning) fr. 2450 kr
Färg + toning/fler färger fr. 3200 kr
Folieslingor fr. 3300 kr
Ombré/Balayage fr. 4000 kr
Färgförändring (advanced color) fr. 4500 kr
Priserna inkluderar föning och styling

ÖVRIGA BEHANDLINGAR

Håruppsättning inkl. tvätt & föning fr. 1 500 kr/h
Bruduppsättning inkl. tvätt & föning fr. 4 600 kr
Hårtvätt & föning 950 kr
Olaplex intensivkur inkl. styling fr. 1850 kr
Trådning fr. 150 kr

Avbokning måste ske senast 24 timmar innan bokad tid, annars debiteras hela kostnaden för bokad behandling.

Kontakt

Öppet Mån-Fre: 09.30 – 18.30

Följ oss

TILL FÖRSTASIDAN