Vi är Colours by Jenny Hansson

Colours by Jenny Hansson - Jenny Hansson
Colours by Jenny Hansson - Jenny Hansson

JENNY HANSSON

Jenny är grundare till salong Colours by Jenny Hansson där hon ansvarar för klipp, färgning och styling. Hon är utbildad frisör med gesällbrev och färgtekniker med över 30 års yrkeserfarenhet. Som färgtekniker är Jenny specialiserad på hårfärg, toning, slingor och hon brinner för att hitta den perfekta nyansen.

På salongen utför Jenny även behandlingar med Olaplex, en produkt som flyttar gränserna för vad som är möjligt att göra med håret utan att äventyra dess kvalitet.

 
Colours by Jenny Hansson - Nathalie Cesaretti

NATHALIE CESARETTI

Nathalie är uppvuxen i sin mammas salong och har arbetat inom frisörbranschen i arton år. Hon utför sina arbeten med en noggrannhet och perfektion som få lyckas uppnå. Den stora passionen är klippning i alla dess former med en särskild förkärlek till korta frisyrer, men hon behärskar och utför med glädje alla tänkbara färg- och slingtekniker. 2012 tog hon sitt gesällbrev och 2016 fick hon sin frisörlicens.

 
Colours by Jenny Hansson - Tanja Timermane

TANJA TIMERMANE

Tanjas karriär började 2007 i Riga efter avslutad frisörutbildning. 2011 flyttade hon till Sverige och fortsatte utveckla sina kunskaper, och har sen dess vidareutbildat sig inom avancerad färgteknik i både Riga och Warszawa. Hon har även hunnit med att ta både gesäll- och mästarbrev.

Tanja behärskar alla sorters klippningar och färgningar medan bruduppsättningar är hennes passion. Genom att regelbundet gå kurser finslipar hon sin teknik för att skapa fulländade resultat.

Som frisör gillar Tanja rena och fina former med elegans, men med en liten touch av moderna inslag. Hon är en kreativ frisör som tycker om att skapa. Stort fokus läggs på konsultationen för att skapa rätt förutsättningar och sätta förväntningarna. Hon jobbar alltid utifrån att kunden ska få det bästa resultatet.

 
Colours by Jenny Hansson - Cecilia Lindberg

CECILIA LINDBERG

Cecilia tog sitt gesällbrev 1995 och har sedan dess fortsatt att älska frisöryrket. Hon har jobbat en stor del av sin karriär utomlands i London och Brisbane, men det senaste decenniet i Stockholm.

Utöver arbetet som hårstylist har hon även jobbat med London fashion Week, session styling samt utbildat frisörer i frisöryrket på stora salonger både utomlands och Stockholm. Som frisör och konstnär brinner Cecilia för färg och form, och hon drivs av mottot att ingenting är omöjligt. Hon sätter kundens behov i focus och tänker gärna utanför ramarna. Ser de små detaljerna som gör det stora. För henne är det viktigt att du som kund känner dig trygg, vacker och säker i din egen person.

 
TILL FÖRSTASIDAN