Vi är Colours by Jenny Hansson

Colours by Jenny Hansson - Jenny Hansson

JENNY HANSSON

Jenny är grundare till salong Colours by Jenny Hansson där hon ansvarar för klipp, färgning och styling. Hon är utbildad frisör med gesällbrev och färgtekniker med över 20 års yrkeserfarenhet. Som färgtekniker är Jenny specialiserad på hårfärg, toning, slingor och hon brinner för att hitta den perfekta nyansen.

På salongen utför Jenny även behandlingar med Olaplex, en produkt som flyttar gränserna för vad som är möjligt att göra med håret utan att äventyra dess kvalitet. Utöver arbetet på salongen är Jenny även färgtekniker för märket SensiDo och ansvarig för utbildning av andra frisörer.

 
Colours by Jenny Hansson - Nathalie Cesaretti

NATHALIE CESARETTI

Nathalie är uppvuxen i sin mammas salong och har arbetat inom frisörbranschen i fjorton år. Hon utför sina arbeten med en noggrannhet och perfektion som få lyckas uppnå. Den stora passionen är klippning i alla dess former med en särskild förkärlek till korta frisyrer, men hon behärskar och utför med glädje alla tänkbara färg- och slingtekniker. 2012 tog hon sitt gesällbrev och 2016 fick hon sin frisörlicens.

 

Vill du jobba med oss?

Just nu söker vi en till frisör. Har du några års erfarenhet och är en duktig frisör som vill arbeta hos Colours by Jenny Hansson? Läs mer om tjänsten här och skicka din ansökan till Jenny så snart som möjligt.

TILL FÖRSTASIDAN