Vi är Colours by Jenny Hansson

Colours by Jenny Hansson - Jenny Hansson

JENNY HANSSON

Jenny är grundare till salong Colours by Jenny Hansson där hon ansvarar för klipp, färgning och styling. Hon är utbildad frisör med gesällbrev och färgtekniker med över 20 års yrkeserfarenhet. Som färgtekniker är Jenny specialiserad på hårfärg, toning, slingor och hon brinner för att hitta den perfekta nyansen.

På salongen utför Jenny även behandlingar med Olaplex, en produkt som flyttar gränserna för vad som är möjligt att göra med håret utan att äventyra dess kvalitet. Utöver arbetet på salongen är Jenny även färgtekniker för märket SensiDo och ansvarig för utbildning av andra frisörer.

 

 

Colours by Jenny Hansson - Nathalie Cesaretti

NATHALIE CESARETTI

Nathalie är uppvuxen i sin mammas salong och har arbetat inom frisörbranschen i tolv år. Hon utför sina arbeten med en noggrannhet och perfektion som få lyckas uppnå. Den stora passion är klippning i alla dess former med en särskild förkärlek till korta frisyrer, men hon behärskar och utför med glädje alla tänkbara färg- och slingtekniker. 2012 tog hon sitt gesällbrev och 2016 fick sin frisörlicens.

 

 

Colours by Jenny Hansson - Ida Jansson

IDA JANSSON

Redan som liten bestämde sig Ida för att bli frisör. Idag har hon arbetat som frisör i fem år, har examen från Björn Axén Academy och tog gesällbrevet 2017. Men hon nöjer sig inte där. Ida går nämligen gärna kurser för att utvecklas och hålla koll på nya trender och tekniker. Bland annat inom hårförlängning.

Ida arbetar med Hairtalk extensions och kan på bara ett par timmar ge dig det där perfekta hårsvallet. Hon brinner för frisöryrket och både klipper och färgar med stort engagemang. Liksom oss andra på salongen lägger hon stort fokus vid detaljerna och strävar alltid efter det perfekta resultatet.

 

 

Colours by Jenny Hansson - Eva Kronqvist

EVA KRONQVIST

Eva är en mångsidig frisör med rötter i Finland. Hon har ett mästarbrev och över 20 års erfarenhet inom frisöryrket. Variation är något hon gillar och gör allt från klippning, färgning, styling och extensions till uppsättningar och makeup. Hennes specialitet är uppsättningar och brudar är hennes stora passion efter att under flera år ha arbetat vid Björn Axén. Eva är noggrann som få och älskar att locka fram det bästa hos varje individ.

 

 

Colours by Jenny Hansson - Riikka Valtonen

RIIKKA VALTONEN

Riikka är diplomerad nagelterapeut sedan 2008 och certifierad internationell nagelutbildare sedan 2014. Hon jobbar med det amerikanska märket Artistic Nail Design och behärskar de flesta tekniker och material inom nagelvårdsbranschen. Dessutom vidareutbildar hon sig kontinueligt för att hålla sig på topp och kunna erbjuda det behandlingsalternativ som bäst passar dig som kund. Hennes filosofi är att arbeta med både skonsamma metoder och material för att bäst bevara nagelns integritet.

Riikka är född i Finland och flyttade till Stockholm hösten 2015. Men det är inte första flytten hon har hunnit med. Hon har även bott och studerat till industridesigner i Italien, men nu har hon hittat sin rätta karriär och brinner för nagelvård. När hon inte står på salongen ägnar hon gärna tid åt sin trädgård, fågelskådning eller sitter på motorcykeln.

 

 

Vill du jobba med oss?

Just nu söker vi en till frisör. Har du några års erfarenhet och är en duktig frisör som vill arbeta hos Colours by Jenny Hansson? Läs mer om tjänsten här och skicka din ansökan till Jenny så snart som möjligt.

TILL FÖRSTASIDAN