Vi arbetar med professionella hårvårdsprodukter

På Colours by Jenny Hansson arbetar vi endast med noga utvalda hårvårdsprodukter. Bland våra märken hittar du Balmain, DermOrganics, GKhair, Olaplex, Oribe och SensiDo.

 

Hårvårdsprodukter från Balmain Paris

Balmain Hair couture symboliserar den unika modemedvetna kvinnan, där önskan om style och design möts. Balmain tror på skönhet för alla kvinnor och produkterna är designade med detta som grund. Med en bred valfrihet och hög kvalitet på sina produkter gör Balmain det möjligt att framhäva kvinnans naturliga skönhet.

 

Hårvårdsprodukter från DermOrganic

Produkterna från DermOrganic®  är baserade på naturliga ingredienser som efterliknar hårets och hudens egenskaper att återskapa, bygga upp och behålla en ungdomlig lyster. Tillsatsen av vårdande Argan Oil i hårprodukterna (och Argan Extract i hudvårdsserien) ger extra tillskott av vitamin E och linoleumsyra som skyddar och återfuktar hår och hud.

 

Hårvårdsprodukter från GKhair

GKhair är ett amerikanskt märke som fokuserar på att vårda ditt hår. De lägger mycket tid på forskning för att hela tiden utveckla och förbättra sina produkter. I nuläget de det enda företaget som använder sig av fördelarna med Juvexin, ett naturligt protein som på djupet stärker hårets hälsa.

 

Hårvårdsprodukter från Olaplex
Olaplex är helt unik i sin funktion där fokus är att laga håret och inte bara ge det en kosmetisk effekt. Olaplex används i samband med blekning eller färgning men kan även användas som en reparerande hårkur. Resultatet blir ett friskt och starkt hår.

 

Hårvårdsprodukter från Oribe
Oribe’s produkter har vunnit många utmärkelser och är ett favoritmärke hos ledande stylister och frisörer världen över. Det är en lyxserie med en fantastisk kvalitet och sofistikerade dofter som matchas av elegant designade förpackningar.

 

Hårvårdsprodukter från SensiDO

SensiDO Color är parfymfri och finns både som ammoniak och PPD -fri. Produkterna produceras i Finland av Sim Sensitive som är ledande inom utveckling och tillverkning av sensitiva hårvårdsprodukter utan onödiga tillsatser. Alla produkter är anpassade och testade för det nordiska klimatet. SensiDO är även anpassad till, och motsvarar alla moderna krav för att representera CAS konceptet – Clean Air Salon.

TILL FÖRSTASIDAN