Allt om Östermalm hos Colours by Jenny Hansson

Colours by Jenny Hansson är en frisör på Östermalm i Stockholm. Välkommen till oss när du vill bli fin i håret och njuta en stund för dig själv. I en lugn och avslappnad miljö på behagligt promenadavstånd från pulsen i city tar vi väl hand om dig och ditt hår. Vår passion är hår och hårfärg, och vi arbetar med den senaste tekniken och några av de bästa hårvårdsprodukterna på marknaden. Till exempel Balmain, Oribe och SensiDO.

Vill du läsa mer om Colours by Jenny Hansson – En frisör på Östermalm? Längre ned på sidan har vi samlat allt innehåll på webbplatsen som handlar om frisör på Östermalm och hur vi arbetar med hantverk, kvalitet och produkter. Undrar du över något är du alltid välkommen att kontakta oss via telefon, mail eller Facebook Messenger så hjälper vi dig.

Välkommen till Colours by Jenny Hansson, en frisör på Östermalm i Stockholm. Slå dig ner, njut av en god kopp te och låt axlarna sjunka ner. Njut av stunden som bara är din.

Östermalm

Din frisör på Östermalm

Låt oss bli din frisör på Östermalm Oavsett om du bor eller arbetar på Östermalm är du välkommen till oss på frisörsalong Colours by Jenny Hansson. Vårt mål är att bli din frisör på Östermalm, i hjärtat av stadsdelen och på skönt promenadavstånd från pulsen i city. Hemma på Nybrogatan 83, Östermalm Både vi själva […]

Östermalm

Kontakt

Öppet Mån-Fre: 09.30 – 18.30

Följ oss