Allt om Expert hos Colours by Jenny Hansson

Vi är en expert på hår och hårfärg i Stockholm. Till frisör Colours by Jenny Hansson är du välkommen om du gillar hög kvalitet, hantverkskunnande och de små detaljerna som gör helheten. Vi strävar alltid efter att du som kund ska bli riktigt nöjd hos oss. Inte bara med din nya frisyr, utan med hela upplevelsen av ditt besök.

Vi arbetar endast med den senaste tekniken och de bästa varumärkena inom hårvård. Nashi, Oribe, Olaplex, Revlon och Under Your Skin.

Här har vi samlat allt innehåll om hur vi som experter arbetar med hantverk och produkter. Skulle du undra över något är du alltid välkommen att kontakta oss via telefon, mail eller Facebook Messenger så hjälper vi dig.

Välkommen till en frisör i Stockholm som är experter på hår och hårfärg.

Expert

Experter på hårfärg i Stockholm

Vi är experter på hårfärg i Stockholm Hos oss står detaljerna i fokus. Inte minst när det gäller hårfärg. Grundaren Jenny Hansson har över 25 års erfarenhet som både frisör och färgtekniker, och har arbetat med flertalet kända varumärken inom hårfärg. På frisörsalong Colours by Jenny Hansson är experter på hårfärg och arbetar idag med […]

Expert

Kontakt

Öppet Mån-Fre: 09.30 – 18.30

Följ oss