Viktig information om covid-19

Corona, eller covid-19, påverkar just nu samhället och även vår verksamhet på Colours by Jenny Hansson. Vänligen läs nedan text om du planerar ett besök hos oss. Då får både du och vi som arbetar här en så trygg miljö som möjligt.

Boka om din tid om du uppvisar symtom

Vi följer noggrant Folkhälsomyndighetens direktiv och ber dig som kund att avstå besök om du uppvisar symtom som snuva, halsont, huvudvärk, ledvärk, feber, illamående, torrhosta och/eller andningsbesvär.

Städning och handhygien

Det städas som aldrig förr hos Colours by Jenny Hansson. Vi desinfekterar arbetsytor och lokalen flera gånger om dagen. Som kund får du gärna inleda ditt besök hos oss med en ordentlig handtvätt.

Även om restriktionerna har lättats är vi fortsatt försiktiga

Det är omöjligt att avgränsa avståndet mellan vår personal och dig som kund, men vi ser till att ha så få personer i lokalen som möjligt. Det innebär att vi gärna inte har sällskap som väntar på dig inne på salongen.

Med dessa enkla förhållningsregler och en extra handtvätt hoppas vi att alla ska hålla sig friska och att din upplevelse hos oss blir så trygg som möjligt. Välkommen önskar Jenny och Nathalie.

TILL FÖRSTASIDAN