Viktig information om covid-19

Corona, eller covid-19, påverkar just nu samhället och även vår verksamhet på Colours by Jenny Hansson. Vänligen läs nedan text om du planerar ett besök hos oss, så att både du och vi som arbetar här ska få en så trygg miljö som möjligt.

Boka om din tid om du uppvisar symtom

Vi följer noggrant Folkhälsomyndighetens direktiv och ber dig som kund att avstå besök om du uppvisar symtom som snuva, halsont, huvudvärk, ledvärk, feber, illamående, torrhosta och/eller andningsbesvär.

Städning och handhygien

Det städas som aldrig förr hos Colours by Jenny Hansson och vi desinfekterar arbetsytor och lokalen flera gånger om dagen. Som kund får du gärna inleda ditt besök hos oss med en ordentlig handtvätt.

Vi begränsar antalet personer i lokalen

Även om det är omöjligt att avgränsa avståndet mellan vår personal och dig som kund, ser vi till att ha så få personer i lokalen som möjligt. Det innebär att vi gärna inte har sällskap som väntar på dig inne på salongen längre tid än nödvändigt.

Med dessa enkla förhållningsregler och en extra handtvätt hoppas vi att alla ska hålla sig friska och att din upplevelse hos oss blir så trygg som möjligt. Välkommen önskar Jenny, Nathalie, Ida och Riikka.

TILL FÖRSTASIDAN