Vi arbetar med professionella hårvårdsprodukter

På Colours by Jenny Hansson arbetar vi endast med noga utvalda hårvårdsprodukter. Bland våra märken finns Oribe, DermOrganics, Mastey och Olaplex.

 


Oribe’s produkter har vunnit många utmärkelser och är ett favoritmärke hos ledande stylister och frisörer världen över. Det är en lyxserie med en fantastisk kvalitet och sofistikerade dofter som matchas av elegant designade förpackningar.

Produkterna från DermOrganic®  är baserade på naturliga ingredienser som efterliknar hårets och hudens egenskaper att återskapa, bygga upp och behålla en ungdomlig lyster. Tillsatsen av vårdande Argan Oil i hårprodukterna (och Argan Extract i hudvårdsserien) ger extra tillskott av vitamin E och linoleumsyra som skyddar och återfuktar hår och hud.

 

Mastey är ett märke som funnits på marknaden i över 25 år och nu arbetar de med en tydlig grön inriktning på sina produkter. Deras hårfärg är fritt från ammoniak och PPD (p-Phenylendiamine) och finns på salonger runtom i världen som vill arbeta med miljövänliga produkter utan att tumma på kvaliteten.

 


Olaplex är helt unik i sin funktion där fokus är att laga håret och inte bara ge det en kosmetisk effekt. Olaplex används i samband med blekning eller färgning men kan även användas som en reparerande hårkur. Resultatet blir ett friskt och starkt hår.

TILL FÖRSTASIDAN